Gebruikservaring NicoZero

Alan uit Edinburgh

ervaring met NicoZero spray door Alan uit Edinburgh

Ik heb veel medicijnen geprobeerd om snel te stoppen met roken. Patches, sprays van andere fabrikanten hadden een tijdelijk effect, maar na verloop van tijd keerde de wens om een sigaret te roken terug. Spray NicoZero werd geadviseerd door een vriend, hij stopte er zelf mee met roken. Uit ervaring kan ik zeggen dat het medicijn effectief is. Een maand later vergat ik sigaretten. Drie jaar zijn verstreken, ik kan er nog steeds niet naar kijken en de geur van tabak is walgelijk. Herzag mijn genezingsgeschiedenis.

Medische geschiedenis en behandeling zoeken

Ik rookte sinds ik 13 was, ik vond het eerst lekker. Toen ik volwassen was geworden, begon ik te merken dat ik steeds meer rook tegen de achtergrond van stress op het werk en thuis. Op 35-jarige leeftijd verschenen er symptomen die ik op deze leeftijd niet zou willen hebben: kortademigheid, 's ochtends hoesten. Ik kon de trap niet op om niet te stikken. Af en toe had ik hoofdpijn, ik was erg bot op het werk. Een vriend riep naar de sportschool en ik verslikte me bijna in de loopband. Dit was de druppel. Hij adviseerde me ook om NicoZero te gebruiken - ik besloot het te proberen, hoewel ik geen hoge verwachtingen had.

Behandelingsschema

Er waren geen problemen met het gebruik ervan. Alles is elementair: ik besprenkelde het drie keer per dag na het eten, zoals beschreven in de instructies. In het begin greep hij instinctief naar sigaretten, hoewel de drang om te roken onmiddellijk afnam. Met de spray halveerde NicoZero direct het aantal sigaretten. Ik gaf niet abrupt op, om later niet af te breken, ging ik geleidelijk naar een gezonde levensstijl.

Applicatieresultaten

De NicoZero-cursus wordt voor een maand berekend. Tegen het einde van het semester voelde ik me geen rokend persoon. Ik was aangenaam verrast - het medicijn werkt! Over het algemeen voel ik me gezonder: ik slaap beter, ik ben kortademigheid vergeten, ik zie er beter uit. Geen gewichtstoename, wat typisch is. Ik voelde geen verhoogde eetlust. Ik las de aantekening bij het medicijn NicoZero - de samenstelling bevat een stof die het verlangen naar epileptische aanvallen onder controle houdt. Ik raad het iedereen aan die om hun gezondheid geeft!

Jennifer's Kentucky Experience

Jennifer's NicoZero-spuitervaring uit Kentucky

Ik begon met roken op de universiteit, in gezelschap van mijn vrienden. In het begin was het leuk, ik vond de smaak niet eens zo lekker, maar er zat iets romantisch in het proces zelf. Toen werd het, net als iedereen, een slechte gewoonte die de gezondheid ernstig aantast. Er was een ernstige hoest, ademhalingsmoeilijkheden, kortademigheid verscheen na een paar minuten licht hardlopen. Ik besefte dat ik het moest afmaken, maar elke keer was ik gefrustreerd omdat ik een week zonder sigaretten had gezeten.

Hoe wist ik van de spray

Een collega van mij die onlangs zelf stopte met roken, toen hij hoorde van mijn probleem, stelde voor om de NicoZero-spray te proberen. Volgens hem was hij binnen een paar weken gemakkelijk van zijn verslaving af. Natuurlijk geloofde ik zijn woorden niet echt, maar ik besloot de remedie te proberen.

Ervaring met het gebruik van

Ik bestelde een product op de website, na een paar dagen bezorgde de koerier het pakket bij mij thuis. Ik gebruikte het product volgens de instructies, besprenkelde het drie keer per dag en soms, tijdens een sterk verlangen om te roken, als er stress was op het werk. Binnen drie weken merkte ik dat ik bijna niet wilde roken, en na nog een week kon ik helemaal stoppen met sigaretten. Tot nu toe gebruik ik de spray één keer per dag om niet te blazen, maar ik denk dat ik er binnenkort mee zal stoppen.

Ik kan iedereen aanbevelen die, net als ik, al lange tijd tevergeefs heeft geprobeerd te stoppen met roken. U kunt van de verslaving af in slechts een maand!